Kalender / Workshops

Workshops

 

August 2017


Gordon Smith


Workshop i 'Clairvoyance & afdødekontakt'
Styrk dine psykiske evner og bliv bedre!

For letøvede/ øvede - tidligere moduler kræves ikke.


Lørdag og søndag d. 26. og 27. august
kl.10-17.00.

Kunne du tænke dig at få undervisning i clairvoyance og afdødekontakt med en af de dygtigste medier, som gæster Danmark?
 
 
"Masser af humor og en undervisning helt nede på jorden. 

De indsigter Gordon har, efter mange års arbejde og kontakt med den åndelige verden, formidler han videre til kursister, som er interesseret i videre personlig udvikling i at forfine og forbedre sine clairvoyance-evner og afdødekontakten.

Til workshoppen vil der være forskellige øvelser i clairvoyance, healing og i afdødekontakt i samlet gruppe, eller to & to guidet af Gordon Smith. Der er mulighed for oversættelse til dansk i undervisningen samt til klarsynsdemonstrationen (separat arrangement).

Gordon Smith er et kæmpe ikon i England og Skotland, hvor han ud over sine workshops er kendt for sine klarsynsdemonstrationer, hvor hans passion, humor og dygtighed møder publikum. Gordon er fortatter til 14 bøger, hvor 'Den utrolige sandhed' er oversat til dansk.
 

Pris for workshop: Kr. 2.595,- inkl. frokost, kaffe og te, kage og snacks  / medlemspris kr. 2.545,-

Book din plads på info@horninghuset.dk
 
 Gordon Smith afholder også en af sine eftertragtede klarsynsdemonstrationer fredag d. 25. august. Læs mere om tid og booking HER
 
 
 

 Workshop i fysisk medieskab

Okt. 2017 

 
 

Lørdag d. 8. oktober (alle pladser udsolgt)

Workshoppen inkluderer kabinetseance med KALIA selvsamme aften.
Læs mere her
SPIRITIST